Servicecenter: 70 221 241  |  mail@dlsikring.dk

Om DL Sikring

Et sikkert valg når det gælder effektive sikringsløsninger til private og erhverv

DL Sikring / Om DL Sikring

Lad os sikre din virksomhed

DL Sikring kan levere en komplet sikkerhedsløsning som passer til dine behov, krav og ønsker. Uanset om det gælder alarm, videoovervågning, tågekanon, adgangskontrol, GPS tracking eller mekanisk sikring, så står vi klar med råd og vejledning samt et godt tilbud. Vi løfter alle opgaver, store som små.

Hos DL Sikring er kvalitet, service og viden altid i fokus. Alle vore montører er faguddannede og specialister indenfor montering af alarm- og sikringsanlæg. Det er din garanti for veludført håndværk.

DL Sikring ejes af Dennis Østergaard Lauridsen, der har en baggrund som montør og mere end 10 års erfaring i sikringsbranchen.

Dansikring Direct Partner

DL Sikring er Dansikring Direct Salgs- og ServicePartner. Som kunde hos Dansikring Direct at du er sikret et lokalt nærværende servicecenter, dedikeret til at servicere dig.

DL Sikring er Verisure og Dansikring Partner

Vi tilbyder hurtig service med påbegyndt fejlfinding indenfor 8 timer på erhverv, installation inden for 10 dage, og brugervenlige alarm- og sikringssystemer med opkobling til Dansikring Directs egen kontrolcentral.

Kontrolcentralen er en af de hurtigste, med en gennemsnitlig svartid på ca. 40 sekunder (fra kundens opkald til vi har besvaret). Når alarmen går og vi skal have fat på kunden går der ca. 60 sekunder før vi har fat på den første kontaktperson. Som udrykning bruger vi Securitas, der har Danmarks bedste udrykningstid på landsplan.

Dansikring Direct er en del af Securitas Direct AB, der er europas største sikkerhedskoncern.

Certificeret AIA-installatør

DL Sikring er ISO 9001-2015 certificeret installatør af automatiske indbrudsalarmanlæg (AIA)

DL Sikring er ISO 9001-2015 certificeret installatør af automatiske indbrudsalarmanlæg (AIA). Det er din garanti for en professionel løsning, der er omfattet af forsikringsselskabernes sikringsniveauer.

AIA-installatører er certificeret i henhold til de krav, som er udarbejdet af SikkerhedsBranchen, TEKNIQ, Finansrådet, Politimesterforeningen, Det Kriminalpræventive Råd samt Forsikring & Pension.

DL Sikring ApS

Vestergårdsvej 9
7260 Sønder Omme

Telefon 70 221 241

E-mail: mail@dlsikring.dk
Web: www.dlsikring.dk

CVR Nr. 35 21 04 23

Back to Top