Servicecenter: 70 221 241  |  mail@dlsikring.dk

Erhverv

DL Sikring er certificeret Dansikring Direct ErhvervsPartner

DL Sikring / Alarm / Erhverv

Erhvervsalarm

Kompetence, kvalitet og service. Tre ting, som har fået vores erhvervskunder til at sætte deres lid til os. Med kunder inden for de fleste brancher er vi i stand til at anbefale et stort udvalg af løsninger. Vi tilbyder alt fra mindre alarmpakker til komplette, skræddersyede sikkerhedssystemer bestående af flere forskellige integrerede alarmløsninger.

DL Sikring sælger, monterer og servicerer Dansikring Direct alarm- og sikkerhedssystemer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud →

Hvis der er alarm, ved vi hvorfor

Dansikring Directs alarmskilt med kamera har en kraftig afskrækkende virkning på indbrudstyve. Og hvis det ikke er nok, tager teknikken over. Med kameradetektorer tilsluttet tyverialarmen er det muligt at bekræfte årsagen til alarmen med billeder. Det virker forebyggende og er samtidig en effektiv beskyttelse mod tyveri og hærværk.

Når alarmen går i gang, bliver der sendt videoklip til kontrolcentralen, som inden for få sekunder modtager information om, hvad der er sket. Det betyder, at alarmoperatøren hurtigt og sikkert kan iværksætte den rette respons. Vægtere og andet udrykningspersonale kan prioritere indsatsen og dermed spare vigtig tid. Det er yderst vigtigt, når hvert sekund tæller.

Tyverialarm med kameradetektor for hurtig verifikation af alarmårsag.

Fuldstændig kontrol gennem alarmkæden

En god erhvervsalarm skal advare, når der sker noget uforudset, ligesom det er vigtigt, at den fortæller, hvilken respons der bør iværksættes. Og det hele skal foregå i en uafbrudt kvalitetskæde fra alarm til respons. Vi tager det fulde ansvar for hele processen fra behovsanalyse til gennemførsel af responsen.

  • Sikker registrering.
  • Sikker overførsel.
  • Sikker verificering.
  • Rigtig respons.
Back to Top