Servicecenter: 70 221 241  |  mail@dlsikring.dk

Alarm

Med en alarmløsning fra DL Sikring får du et skilt på døren der virker

DL Sikring / Alarm

Alarm til private og erhverv

Med en effektiv alarmløsning fra Dansikring Direct, får du et skilt på døren der virker. Tyven ved nemlig godt, at der ikke er meget tid at gøre med, når først alarmen går. Derfor går op mod 80 procent videre til naboen.

Vores erfaring siger også at et indbrud kun varer 3 minutter, når sirenen kører. Du oplever derfor ikke et hus eller firma der er gennemrodet fra ende til anden med et alarmsystem fra Dansikring Direct. Vi benytter egen kontrolcentral der er godkendt af Rigspolitiet, og kun vores egne kunders alarmsystemer er forbundet til den. Det sikrer en svartid på telefon på kun 21 sek.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud →

Erhvervsalarm

Kompetence, kvalitet og service. Tre ting, som har fået vores erhvervskunder til at sætte deres lid til os. Vi tilbyder alt fra mindre erhvervsalarmer til komplette, skræddersyede og integrerede sikkerhedssystemer.

Læs mere →

Privatalarm

Verisure er det nye navn på Dansikring Directs privatalarm. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment til det opkoblede smarte hjem.

Læs mere →

Back to Top